Limba Romana - Centrul Medical Academica Medical - Clinica Medicala Particulara Academica MedicalEnglish
Contact
Cauta!
Don't worry, we are doctors!
Solicita programare la un medic!Ok
Contact Centrul Medical Academica


Academica Pitar Moş
Adresa: Pitar Moş Nr. 20, Sect. 1 - Bucureşti, România
E-mail programări: callcenter@academica-medical.comAcademica Aviatorilor
Adresa: Bd. Aviatorilor Nr. 67, Sect. 1 - Bucureşti, România
E-mail programări: callcenter@academica-medical.com

Echipa de specialişti - CV Conf. Dr. Alexandru Florin ANCA

Specialitate primară: Ginecologie Obstetrică

Conf. Univ. Dr. Alexandru Florin ANCA - medic primar obstetrică - ginecologie. Doctor în științe medicale. Șef Clinică Obstetrică - Ginecologie Spitalul Universitar de Urgență București.

Domnul Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca este coordonatorul Departamentului Științific de Medicină Maternă şi Fetală cu Risc Înalt din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă, Bucureşti, unitate medicală în cadrul căreia sunt îngrijite cazuri medicale complicate, atât din Bucureşti, cât şi din toata ţara. Ca urmare, experiența domnului Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca este extrem de bogată în supravegherea sarcinii, în diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor asociate sarcinii, precum şi în supravegherea evoluţiei fătului şi a impactului patologiei asociate asupra evoluţiei fetale. De asemenea, este autorul unor numeroase cărți de specialitate precum și articole publicate în reviste medicale din țară și din străinătate.

Experienţa profesională în domeniul ginecologiei și obstetricii a domnului Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca este semnificativă, iar domeniile de interes sunt multiple: de la patologia mamară (diagnostic și tratament)  la sterilitatea cuplului şi patologia inflamatorie pelvină. La acestea se adaugă și un domeniu medical mai puțin cunoscut și abordat, cel al ginecologiei endocrinologice, Dl. Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca fiind membru fondator şi Vicepreşedintele Societăţii Române de Ginecologie Endocrinologică.

Dl. Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca are de asemenea competenţe în colposcopie şi citodiagnostic.

Inapoi la lista de specialişti
© 2016 Academica Medical
Beauty by Academica Medical Fertility by Academica Medical Metropolitan Hospital